Chat with us, powered by LiveChat
0592 20 12 02 info@bouwendnoord.nl

Over Bouwend Noord

Bouwend Noord is een professioneel dakdekkersbedrijf actief in de provincies Groningen en Drenthe. Hiernaast zijn we actief in de aangrenzende gebieden van Friesland.

We zijn gespecialiseerd in het repareren, renoveren, vernieuwen en vervangen van schuine en hellende daken.

Vanuit ons hoofdkantoor gevestigd in Gasteren, voorheen Gieten, bedienen we onze klanten in het Noorden van Nederland. Woont u in het Noorden? Vraag dan advies op maat aan.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

De oprichter

Corné Quartel is oprichter en mede-eigenaar van Bouwend Noord. Het bedrijf is opgericht op 9 september 2021. Na meer dan 17 jaar lang in de bouw gewerkt te hebben en destijds meer dan 6 jaar ervaring als dakdekker, besloot Corné Quartel zijn eigen dakdekkersbedrijf te starten.

De jarenlange ervaring en kennis die Corné heeft opgedaan komt goed tot zijn recht bij Bouwend Noord. Een specialistisch dakdekker in Groningen en Drenthe voor schuine en hellende daken. 

Alle kennis van het bedrijf wordt van werknemer op werknemer doorgegeven via een uitgebreide interne opleiding. Bij Bouwend Noord leiden we onze eigen mensen op, want enkel zo zijn we in staat onze kwaliteit te garanderen.  

Met een groot team van specialisatische dakdekkers staan we klaar om uw schuine en hellende dak te repareren of volledig te vervangen. 

Het leveren van kwaliteit is ons grootste doel

Bij Bouwend Noord zien we het leveren van kwaliteit als het grootste goed. We zijn ervan overtuigd dat een bedrijf wat kwaliteit levert zichzelf verkoopt.

Dit doen we door te werken met exclusieve kwaliteitsmaterialen, geen goedkope troep om geld te besparen, maar echte A-kwaliteit. Hiernaast zijn al onze bussen voorzien van alle professionele gereedschappen die nodig zijn om het werk perfect uit te voeren.

Als de bus van Bouwend Noord voor komt rijden, weet u dat het werk uitgevoerd zal worden door echte professionele en vakkundige dakdekkers.

We beschikken over een groot team van vakkundige dakdekkers, waardoor we bij zowel grote als kleine projecten kwaliteit leveren. We zijn beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere dakdekkers werkzaamheden. 

Een uitmuntende service

Elke dag staan onze werknemers met een glimlach klaar voor onze klanten om een uitmuntende service te leveren. We zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn.

Daarom begint onze service met een vrijblijvend adviesgesprek op maat. We komen vrijblijvend bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken. Tegelijkertijd voeren we een vrijblijvend dakinspectie uit, om de staat van het dak in kaart te brengen.

Op basis van de staat van het dak en uw wensen brengen we een advies op maat uit. We brengen de benodigde werkzaamheden in kaart en communiceren dit duidelijk en transparant. U zult precies zien hoe de prijs is opgebouwd.

We leveren alle werkzaamheden voor één vaste prijs, zonder onverwachte prijsverhogingen.

Door duidelijke en transparante communicatie, duidelijke afspraken en deadlines die opgevolgd worden, weet u precies waar u aan toe bent. 

Onze visie en ons doel

Het is ons doel om de schuine en hellende daken van woningen en bedrijven in Groningen, Drenthe en randgebieden van Friesland op kwalitatieve wijze te herstellen of te vervangen.

Tot op de dag van vandaag is er een groot tekort aan goed opgeleide dakdekkers met veel ervaring. Hierdoor kunnen de daken in Groningen en Drenthe vaak niet tijdig hersteld worden. Dit is niet goed voor het uiterlijke vertoon van onze prachtige provincies. We willen mooie daken, in plaats van vervallen daken. 

Daarom draagt Bouwend Noord zijn steentje bij door de daken vakkundig te vervangen en weer als nieuw te maken. 

Maar het gaat natuurlijk niet alleen maar om de uiterlijke kenmerken, tegelijkertijd vormt het dak de bescherming van uw woning. Onze professionele dakdekkers zorgen ervoor dat uw dak geplaatst wordt conform wet en regelgeving. Conform de hoogste kwaliteitsnormen.

 

 

We zijn een regionaal betrokken bedrijf

Het staat buiten kijk dat onze kracht ligt in onze regionale betrokkenheid. We sponsoren graag lokale verenigingen en ons bedrijf bestaat uit specialistische dakdekkers uit de omgeving.

Hiernaast dragen we ons steentje bij aan de provincie door lokale mensen op te leiden tot professionele dakdekkers. Onze dakdekkers beklimmen op hun beurt weer de daken van de Groningers, Drentenaren en Friesen, om nieuwe daken te plaatsen en te herstellen.

Hiermee dragen we bij aan het schijnende tekort aan dakdekkers in de regio en zorgen we tegelijkertijd dat de nieuwe generatie weet wat het is om kwaliteit te leveren. We leren ze hoe ze met respect omgaan met klanten en echt service op maat bieden.

Wilt u het werk graag uit laten voeren door een betrouwbaar professioneel dakdekkersbedrijf? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Ontdek de mogelijkheden, plan een adviesgesprek!