Chat with us, powered by LiveChat
0592 20 12 02 info@bouwendnoord.nl

Dakrenovatie Drenthe

Professionele dakrenovatie in Drenthe en de rest van Noord-Nederland door Bouwend Noord.

Is uw dak beschadigd, is er lekkage, of wilt u problemen voor zijn? Wij zijn de specialist voor dakrenovatie in Drenthe voor hellende en schuine daken.

Op voorhand kijken we of uw dak niet gerepareerd kan worden. Hiermee kunt u een hoop geld besparen. Als dit niet mogelijk is gaan we over op het renoveren van uw dak in Drenthe en omstreken.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Door aanhoudende drukte kan het langer duren voor uw aanvraag behandeld wordt.

Dakrenovatie Drenthe advies en offerte

Voordat we overgaan tot een dakrenovatie in Drenthe controleren we eerst de staat van het dak. We willen zeker zijn van ons advies.

Z

Telefonisch advies

Het begint met een telefonisch adviesgesprek. Hier bespreken we uw wensen en maken een afspraak. 

Z

Gratis dakinspectie

Vervolgens komen we langs op locatie om het dak te inspecteren. De benodigde werkzaamheden worden in kaart gebracht. 

Z

Offerte op maat

U ontvangt een scherp geprijsde offerte op maat met een vaste prijs, zonder verassingen. Akkoord? Dan gaan we over tot de dakrenovatie in Drenthe. 

Wat kost een dakrenovatie in Drenthe?

De kosten voor een dakrenovatie in Drenthe zijn afhankelijk van de werkzaamheden die verricht moeten worden. Het is dus in grote mate afhankelijk van de staat van uw dak. Daarom voeren we altijd eerst een inspectie uit, zodat we u een exacte prijs kunnen geven. 

De kosten voor een dakrenovatie zijn afhankelijk van:

  • De staat van de dakconstructie: de kosten varieren op basis van de staat van de dakspanten, daklatten, onderdak, isolatiemateriaal en meer. Moet dit ook vervangen worden, of is het nog in goede staat. 
  • Gebruikte materialen: bij Bouwend Noord gebruiken we altijd de beste materialen voor een lange levensduur. Maar de keuze tussen keramische dakpannen en betonnen dakpannen zorgt al voor een prijsverschil. 
  • Complexiteit van het dak: als het dak een hogere complexiteit vereist zoals veel dakkappelen, schoorstenen, dakramen en andere uitsteksels. Dan kost het meer werk om het dak te renoveren. 

 Dit zijn allemaal zaken die meenemen in onze offerte op maat voor dakrenovatie Drenthe. 

 

Dakrenovatie Drenthe

Waarom u Bouwend Noord kiest voor uw dakrenovatie?

Bouwend Noord is een ervaren dakdekker uit Drenthe met meer dan 15 jaar ervaring. We weten precies hoe een dak is opgebouwd en hoe we een nieuw dak perfect moeten opbouwen.

Het leveren van kwaliteit is de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. We vernieuwen en renoveren daken, dat moet van degelijke kwaliteit zijn.

Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit hanteren we standaard een uitgebreid garantieplan:

  • 10 jaar garantie op de montage van het dak
  • Tot 30 jaar productgarantie op de dakpannen. Dit kan per merk en type dakpan verschillen.

Kies voor kwaliteit en een uitgebreide garantie voor uw dakrenovatie in Drenthe. Vraag een advies op maat aan, het is geheel kosteloos. 

Dakrenovatie in Drenthe

Wanneer moet uw dak in Drenthe gerenoveerd worden?

Er zijn verschillende kenmerken waaraan u kunt herkennen dat een dakrenovatie in Drenthe nodig kan zijn. Laten we beginnen met de meest opvallende:

 

  • Lekkage: als er water de woning binnendringt, ontstaan er natte en vochtige plekken op de muren en het plafond.
  • Leeftijd van het dak: een gemiddeld dak in Drenthe gaat zo’n 20 tot 30 jaar lang mee. Gedurende deze jaren is het dak onderhevig aan verschillende weersinvloeden. Denk aan zon, regen, hagel, windstoren en meer. U kunt ervoor kiezen het dak uit preventie te laten renoveren. Zodat er geen lekkage ontstaat.
  • Rot in de dakconstructie: als er rot ontstaat in de dakconstructie, is het noodzakelijk het volledige dak te renoveren.
  • Slechte isolatie: heeft u dakisolatie maar kunt u de zolder maar niet warm houden in de winter en is het bloedheet in de zomer. Dan kan er wel eens wat mis zijn met de dakisolatie.
Eindresultaat dakrenovatie

Ontdek de mogelijkheden, plan een adviesgesprek!