Chat with us, powered by LiveChat
0592 20 12 02 info@bouwendnoord.nl

Groen dak

Bouwend Noord is de specialist op het gebied van groene daken. 

Verduurzaam uw woning of bedrijfspand met een groen dak. Hiermee draagt u bij aan een beter klimaat en bevordert u de biodiversiteit. Tegelijkertijd vermindert u de luchtvervuiling en gaat u het hitte-eilandeffect tegen in stedelijke gebieden. 

Hiernaast biedt het groene dak een isolerende werking, waardoor u bespaart op de energierekening. Het pand wordt meer waard en het waterbeheer van het dak verbetert. 

Draag bij aan groenere toekomst, betere leefomgeving en verduurzaam uw woning of bedrijfspand met een groen dak! Vraag vrijblijvend advies op maat aan. 

Gratis advies voor een groen dak

Door aanhoudende drukte kan het langer duren voor uw aanvraag behandeld wordt.

Groen dak: totaalservice

Bij Bouwend Noord leveren we een totaalservice voor groene daken. We vergroenen uw dak door verschillende vormen van vegetatie en planten te plaatsen. Alle werkzaamheden onder één dak. 

Onze totaalservice:.

  1. Vrijblijvend advies: onze adviseurs komen vrijblijvend langs om u te informeren over de mogelijkheden en te controleren of uw dak geschikt is.
  2. Vrijblijvende offerte op maat: op basis van uw wensen en de mogelijkheden ontvangt u een scherp geprijsde offerte op maat.
  3. Levering en plaatsing: onze specialisten plaatsen het groene dak, waardoor uw dak zorgvuldig gevuld wordt met vegetatie en planten. Dit gebeurt door ervaren dakdekkers.
  4. Opruimen: als het dak geplaatst is ruimen we alles op zodat alles netjes is.
  5. Onderhoud: om de goede staat van een groen dak voor de lange termijn te behouden, is er onderhoud nodig. Onze specialisten kunnen ook het onderhoud voor u uitvoeren.
Groen dak

Ontdek de mogelijkheden, plan een adviesgesprek!