Chat with us, powered by LiveChat
0592 20 12 02 info@bouwendnoord.nl
vakmanschap bij Bouwend Noord

Corné Quartel

Oprichter en mede-eigenaar Bouwend Noord

Mijn naam is Corné Quartel en ik ben oprichter en mede-eigenaar van Bouwend Noord. Ik ben geboren op 12 februari 1991 (12-2-1991) in Zuidlaren, gelegen in onze prachtige provincie Drenthe. Tegenwoordig ben ik nog steeds woonachtig in de provincie Drenthe maar dan in Annen.

Ondertussen heb ik meer dan 17 jaar ervaring in de bouw. Ik zet mijn jarenlange kennis en ervaring in bij Bouwend Noord. Gezamenlijk met mijn mede dakdekkers vervangen of vernieuwen we op kwalitatieve wijze de daken van onze klanten.

We hebben mijn jarenlange ervaring en kennis gebruikt om een uitgebreide interne opleiding te maken. Hierdoor beschikken al onze mensen over de juiste kennis om kwaliteit te leveren. De hoge kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn.

Corné Quartel in het kort

8 jaar ervaring als dakdekker

Corné Quartel beschikt over meer dan 8 jaar ervaring als dakdekker voor hellende en schuine daken.

Diploma's

Niveau 2 Timmerman, Niveau 3 Allround Timmerman, Niveau 4 Uitvoerder. Hierna veel ervaring opgedaan op de werkvloer.

17 jaar ervaring in de bouw

Corné quartel is al meer dan 17 jaar werkzaam in de bouw. Door alle kennis en ervaring weet die zowel grote als kleine projecten in goede banen te leiden.

 

Al vroeg wist ik dat wou werken in de bouw

Sinds mijn 15e levensjaar ben ik al werkzaam in de bouw. Op jonge leeftijd ontdekte ik mijn interesse en passie hiervoor.

Gedurende mijn opleiding aan het voorgezet onderwijs was ik al werkzaam als hulpkracht in de bouw. Op jonge leeftijd heb ik hierdoor al veel praktijkervaring opgedaan. Tegelijkertijd heb ik veel geleerd door samen te werken met gevorderde bouwspecialisten.

Door al jong te beginnen heb ik een breed inzicht ontwikkeld in de bouw. Hierdoor ben ik in staat om grote projecten met veel uitdagingen in de juiste banen te leiden.

 

Opleidingen en prijzen

Tijdens mijn opleiding aan het voortgezet onderwijs heb ik meegedaan aan verschillende beroepenwedstijden Autocad tekenen. Uiteindelijk ben ik als 3e van heel Nederland geëindigd.

Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat ik veel beter kan leren door het te praktiseren. Daarom heb ik er destijds voor gekozen om de opleiding timmerman te volgen. Dit was een deeltijd studie, waarbij ik 4 dagen van de week aan het werk was en nog 1 dag per week naar school ging. Bij het Alfa College heb ik mijn opleiding tot Timmerman niveau 2 afgerond. Hier opvolgend heb ik de opleiding bij het Alfa College voor niveau 3 Allround Timmerman doorlopen en afgerond.

Na mijn opleiding ben ik 5 jaar lang werkzaam geweest bij een bouwbedrijf. Gedurende mijn werkzame jaren heb ik doormiddel van avondschool aan het Alfa College de opleiding niveau 4 uitvoerder gehaald.

 

Werkervaring en vakkennis

In de opvolgende jaren heb ik bij een groot aantal verschillende bouwbedrijven gewerkt. Zodat ik op een zo breed mogelijk vlak ervaring op kon doen in de bouw. Dit is een zeer leerzame periode geweest.

Voordat ik de stap heb gemaakt om echt voor mezelf te beginnen, heb ik nog 5 jaar lang gewerkt bij een dakdekkersbedrijf. Hier heb ik alle benodigde kennis opgedaan voor de volgende werkzaamheden:

  • Dakpannen vervangen
  • Dak isoleren
  • Dakramen plaatsen
  • Kunststof windveren plaatsen
  • Dakgoten plaatsen
  • Dakkapel plaatsen
  • Volledige daken strippen en opnieuw herbouwen

Door de tijden heen heb ik dus veel kennis opgedaan in de bouw. Hierdoor beschik ik over de juiste kennis om een huis volledig vanaf de grond op te bouwen. Maar ook de renovatie van een volledig dak is geen enkel probleem.

 

De start van mijn ondernemerschap

Na 5 jaar lang bij een dakdekkersbedrijf gewerkt te hebben, ben ik voor mijzelf begonnen. Hier lag eerst de focus op hoogwaardige voegwerkzaamheden waarbij kwaliteit en oog voor detail centraal staat.

Tegenwoordig zijn we ook volop bezig met dak werkzaamheden voor hellende en schuine daken. Dit is waar mijn passie ligt.

Onze belangrijkste doelen zijn het leveren van kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten. Daarom leveren we een dakdekkers totaalservice voor een vaste prijs, met duidelijke communicatie en afspraken die nagekomen worden.

Tegelijkertijd werken we met exclusieve kwaliteitsmaterialen, waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe dak of dakpannen.

Ontdek de mogelijkheden, plan een adviesgesprek!